Chaossims

Familjen Wakefield

Kevin försöker skaffa sig ett gig i parken som ligger lite i utankanten i Sunset Valley. Ägaren blev imponerad utav honom men tyckte han inte var tillräckligt duktig, utan han får träna lite mer på sina tricks och komma tillbaka när han blivit bättre. Såklart blev Kevin besviken men han tänker inte hänga läpp.
 
Han ställde sig och trollade för lite dricks istället.
 
Rosalie har gått på bio och är nu påväg till bokhandeln för att köpa sig lite graviditetsböcker. Det kan ju vara bra att vara väl förberedd när väl barnet kommer.
 
Hon satte sig nästan direkt för att läsa om allting när hon kom hem igen.
 
Dagarna går och Rosalie går mest hemma och bara väntar, medans Kevin är ute och försöker skaffa gig och annat. Helt plötsligt när Kevin inte är hemma går vattnet för Rosalie och värkarna sätter genast igång.
 
Det var tur att pappa, snart morfar (!) Caleb var på besök, som genast tog sig samman och berättade för Rosalie hur de skulle göra.
 
Han hjälpte henne in i bilen och tog med sig Rosalie snabbt till sjukhuset och ringde även Kevin och berättade att nu, nu var det dags!
 
Så Kevin skyndar sig ifrån arbetet och till sjukhuset han med!

Några timmar senare kommer två stolta föräldrar ut. Förlossningen gick bra och de fick en liten son!
 
En riktig liten sötnos som fick namnet Nathan. Han har egenskaperna ensamvarg och konstnärlig!
 
Rosalie är överlycklig och gosar och gullar med honom innan hon lägger honom till sängs. De har byggt ut huset lite och gjort ett rum för just Nathan. De funderar dock på att flytta till ett större ställe mycket snart.
 
Sen hann jag inte spela mer, så det blev inte så långt inlägg. Ska försöka spela med idag.  Men jag kan inte lova något!Läs detta innan du kommenterarDitt namn
I'll be back!

Mail (kommer ej att publiceras!)

Har du en blogg/hemsida?

Din kommentar