Chaossims

Familjen Wakefield

I just detta inlägg händer det inte så mycket, bara lite kort och gott om hur Rosalie har funnit sig på universitetet!
 
Rosalie var till en början inte alls säker på om hon skulle skriva in sig på universitetet men övertalades utav Mackenzie. Som tyckte att det skulle vara bra, inte bara för studiernas skull, utan också ett bra och roligt sätt att knyta nya kontakter och få uppleva mycket. Trots allt var det ju faktiskt så hon och Caleb möttes! 
 
Och mycket riktigt så bestämmer sig Rosalie för att skriva in sig, hon valde ämnet forskning och medicin. Egentligen hade hon viljat ha med sig Kevin också, men han är fast beslutet om att bli trollkonstnär.. Rosalie känner sig skeptiskt och klagar på 'att det kan man väl inte tjäna pengar på'. Men Kevin har bestämt sig. Han behöver inte gå någon utbildning för att uppnå sin dröm tycker han.
 
Så det fick bli så att Rosalie reser ensam. Hon tänker inte låta något hålla henne tillbaka nu när hon fått denna chans!
 
Här är Rosalie på sitt egna lilla studentrum. Det som syns i bakgrunden är praktiskt taget det som jag orkat att göra i hennes rum. Fler bilder får det bli någon annan dag när det är färdigt!
 
Det första Rosalie bestämmer sig är för att kolla in läget lite, över jobb och annat. Hon hittar något hon tycker är
intressant och bestämmer sig därefter för att donera lite plasma.
 
Och så var det iväg på cykel för att donera lite plasma då! Som alla gör.. På sin första dag, såklart! 
 
Kort därefter fick hon skynda sig iväg på välkomstfesten, eller vad den nu heter. Glömmer alltid detta..
 
Hon haffade åt sig lite allt möjligt, som till exempel en chokladkaka som hon svepte i sig med en gång. Det kanske hon inte skulle ha gjort när hon strax efter upptäckte att det inte alls var så härligt god som den såg ut..
 
Så det fick bli att skölja bort smaken med lite läsk istället!
 
Efter att ha gottat sig lite bestämde sig Rosalie för att ta tillfället i akt att bekanta sig lite med sin omgivning. Här möter hon en kille som hon får väldigt bra kontakt med, har glömt hans namn för tillfället. Hon kände sig dessutom lite attraherad utav denne herre och jag tror han tyckte samma om henne också.
 
De fortsatte att prata och upptäcke att de båda bor på samma studenthem och även läser samma ämnen! Så de kommer ju att träffas en hel del i fortsättningen..
 
Lite senare började de spela lite biljard tillsammans också. Med andra ord så blev det en rätt så trevlig kväll!
 
Tillslut blev det dags att skynda sig hem tyckte Rosalie, hon vill vara väl förberedd för morgondagen och behöver all sömn hon kan få.
 
Men ensam på sitt rum börjar nervositeten att ta över och att sova är det sista hon kan göra. Så hon bestämmer sig för att ringa hem till mamma Mackenzie för lite tröst och stöd.
 
De blev en hel del skratt och hon berättar hur mycket hon redan saknar alla där hemma, och visst saknar Mackenzie och Caleb sin lilla flicka också! I slutet utav samtalet är nervositeten som bortblåst!
 
Däremot har tröttheten smygit sig på..
 
...Och det får därmed bli läggdags!
 
 Nästa dag är Rosalie uppe med tuppen och gör sig i ordning. Hon vill ju inte komma försent första dagen, som Mackenzie gjorde!

Familjen Wakefield

 
Det är dags för generation 2 i familjen Wakfield att dra igång! Rosalie är numera, som ni kan se, ungdom och ska dra ut på nya och egna äventyr. Vad säger ni, är det universitetet som gäller nu?

Familjen Wakefield

Detta är en snabb och kort update från Wakefield. Jag hann tyvärr inte spela så väldans länge då spelet började krångla och frös till.. Väntade förgäves men gav tillslut upp. Så här kommer lite kort info om vad som hänt. Vilket inte är så väldigt mycket, men alltid något :-)
 
 
 Här har vi hela familjen samlad för lite TV tittande på kvällen. Men det var inte så värst glada miner..?
 
 
Och sedan så bestämde sig Rosalie för att ringa och bjuda saknade pojkvän Kevin.
 
 
När han väl kommit så märkte jag att han visst hade blivit ungdom och därefter märkte jag att det inte heller är så långt kvar tills Rosalie också blir ungdom! 
 
 
I vilket fall som helst har Rosalie fortsatt att övningsköra och en liten tid därefter hade hon lärt sig det fullt ut och kan nu köra bil på egen hand. 
 
 
Mackenzie har tagit tag i sig själv och bestämt sig för att börja skriva böcker. Ni som hängt med från första början med Mackenzie vet att hon har arbetet inom journalistik och alltid gillat att skriva.
 
 
Och så var det dasg för Rosalies födelsedag! Äntligen är det dags för henne att bli ungdom!
 
 
Caleb och Mackenzie är så glada och stolta över sin lilla flicka som inte är så liten längre! Snart är det dags för henne att flytta hemifrån och skaffa egen familj.
 
Och ungefär här frös mitt spel till och så vart det inte mer med det. Men ska försöka få upp mer snarast! Hann ju inte så hur Mackenzie blev som ungdom ;-)