Chaossims

Familjen Wakefield

Detta är en snabb och kort update från Wakefield. Jag hann tyvärr inte spela så väldans länge då spelet började krångla och frös till.. Väntade förgäves men gav tillslut upp. Så här kommer lite kort info om vad som hänt. Vilket inte är så väldigt mycket, men alltid något :-)
 
 
 Här har vi hela familjen samlad för lite TV tittande på kvällen. Men det var inte så värst glada miner..?
 
 
Och sedan så bestämde sig Rosalie för att ringa och bjuda saknade pojkvän Kevin.
 
 
När han väl kommit så märkte jag att han visst hade blivit ungdom och därefter märkte jag att det inte heller är så långt kvar tills Rosalie också blir ungdom! 
 
 
I vilket fall som helst har Rosalie fortsatt att övningsköra och en liten tid därefter hade hon lärt sig det fullt ut och kan nu köra bil på egen hand. 
 
 
Mackenzie har tagit tag i sig själv och bestämt sig för att börja skriva böcker. Ni som hängt med från första början med Mackenzie vet att hon har arbetet inom journalistik och alltid gillat att skriva.
 
 
Och så var det dasg för Rosalies födelsedag! Äntligen är det dags för henne att bli ungdom!
 
 
Caleb och Mackenzie är så glada och stolta över sin lilla flicka som inte är så liten längre! Snart är det dags för henne att flytta hemifrån och skaffa egen familj.
 
Och ungefär här frös mitt spel till och så vart det inte mer med det. Men ska försöka få upp mer snarast! Hann ju inte så hur Mackenzie blev som ungdom ;-)Läs detta innan du kommenterarDitt namn
I'll be back!

Mail (kommer ej att publiceras!)

Har du en blogg/hemsida?

Din kommentar