Chaossims

Familjen Wakefield

Rosalie & Kevin vaknar tidigt, de har precis njutit utav deras första riktiga natt tillsammans!
 
Efter lite frukost gav sig Rosalie ut för att söka jobb. 
 
Hon sticker till Sunset Valleys grundskola och söker ett arbete där, som lärare. Trots att hennes stora dröm är att bli världsberömd kirurg känns det inte riktigt rätt i livet just nu. Så hon vill pröva på detta istället!
 
Hon hade turen med sig, för hon fick nämligen jobbet och hon känner sig riktigt nöjd och glad efteråt!
 
Glad som hon är sticker hon hem och myser lite med Kevin. De har även gjort slag i saken och Kevin har flyttat in till familjen Wakefield. Så snart som möjligt ska det börja leta efter ett eget ställe.
 

Vad gör Mackenzie och Caleb då? Jo, de fortsätter och vara lika nykära som när de träffades. ♥

Mackenzie försöker även ta och lära känna Kevin lite mer, han är ju trots allt tillsammans med hennes dotter och ändå har det knappt pratat med varandra. Och Kevin har ändå hängt runt hemma hos dem ändå sedan de var barn!
 
Något annat som Mackenzie håller på med att skriva böcker, hon lägger ner väldigt många timmar på detta.
 
Kevin och Rosalie planerar som sagt lite inför deras framtid och är och kollar på hus tillsammans. Till exempel detta lilla hus som de genast fattade tycke för. 
 
Observera att jag varken har byggt eller inrett detta hus själv. Jag har alla laddat ner det ifrån en tjej som la upp det i The Sims 3 gruppen på dayviews, hon inreder så himla fint så jag var tvungen att ladda ner det! :-)Läs detta innan du kommenterarDitt namn
I'll be back!

Mail (kommer ej att publiceras!)

Har du en blogg/hemsida?

Din kommentar