Chaossims

Familjen Wakefield

Kevin är i full färd och försöker lära sig några små magitrick.
 
Och ett korttrick gick suveränt!
 
Men att dra en blombukett ur en trollstav gick inte lika galant..
 
Medans Kevin står och övar för fullt vaknar Caleb till liv och är vrålhungrig. Men Mackenzie, som för övrigt alltid annars lagar maten i hushållet Wakeifield, inte alls hinner med någon middag så det får bli Caleb som gör det själv. Caleb som knappt någonsin har lagat mat i hela sitt liv.
 
Men fint gick det och våfflorna är de godaste han någonsin smakat, om han får säga det själv alltså.
 

Allt arbete och slit har lönat sig och Rosalie har äntligen blivit befodrad till lärarassistent! Hon skyndar sig hem för att berätta den glada nyeten för Kevin. Han blir jätteglad för hennes skull och ger henne tummen upp.
 
Rosalie fortsätter att söka efter en bostad, men de besätmmer sig tillslut för att ta det lilla huset de var och tittade på under slappardagen. Egentligen kanske det är lite för litet för två personer, men det är bara tillfälligt. Just nu vill de båda bara flytta så de kan börja sitt liv tillsammans, bara de två. Utan att ha mamma och pappa över axlarna.
 
Både Rosalie och Kevin är nöjda med sitt beslut.
 
Och sen så var det tillslut dags för flytt, de sa adjö till Mackenzie och Caleb och satte sig sedan i taxin till deras nya lilla hem.
 Läs detta innan du kommenterarDitt namn
I'll be back!

Mail (kommer ej att publiceras!)

Har du en blogg/hemsida?

Din kommentar