Chaossims

Familjen Wakefield

En liten snabb update på vad som hänt sen sist i hushållet Wakfield. Familjen har numera flyttat till ett annat hus, igen. Tog ju bort allt mitt CC så huset började krångla utan alla möbler och sådant. De bor numera i ett hus som jag inte har renoverat eller byggt själv utan har laddat ner ifrån snigelcancerssims.blogg.se. Caleb har även uppnått sin dröm och är numera en rockstjärna!
 
 
Här ser vi honom även glida runt i sin limousine. Han är faktiskt påväg till en autografskrivning. Men särskilt peppad ser han inte ut att vara, haha.
 
 
Det blev några timmars skrivande och trots det så hann han inte skriva autografer åt alla sina fans, vilket resulterade att några stod och buade åt honom.
 
 
Mackenzie & Caleb myser till de lite i sitt nya hem!
 
 
Rosalie trivs hon också i sitt egna lilla rum, även om det inte riktigt är hennes stil. Orkar inte renovera om det så mycket, dröjer väl inte så länge till innan Rosalie ska hitta ett eget ställe! :-)
 
 
Rosalie har pojkvännen Kevin på besök, några timmars spelande..
 
 
Och så självklart lite mys på det!
 
 
 En stressad Rosalie som försöker hinna till skolan i tid. Hon har bestämt sig för att försöka ta och höja sina betyg, inget mer trams nu! En regning höst är det också och det dröjer nog inte så länge till innan vintern är här.
 
 
 Eftersom Caleb är en rockstjärna, nivå 10. Har han inga fasta arbetstider utan kan hålla konserter lite då och då.
 
 
Något annat som hänt är att Rosalie har börjat övningsköra tillsammans med Caleb. Det går väl sådär, vi får se om hon klarar det..
 
 
 Stackars Mackenzie som fortfarande har en medelålderskris och sitter oftast framför TVn numera. Vi får hoppas det går över och att hon bestämmer sig för att göra något annat istället!
 
 
Rosalie har sen hon var liten, som ni kanske vet, varit intresserad utav logikens värld. Hon har nu gått från sitt schackspelande till att utforska i sin helt nya stjärnkikare. Där kan hon stå i timmar.
 
 
Vad kan gömma sig där uppe tro?
 
 
 Som den bokmal som hon är har Mackenzie anmält sig till en bokklubb. Hon kommer få en ny bok varje vecka, då har hon ju i alla fall något att sysselsätta sig med tills vidare.Läs detta innan du kommenterarDitt namn
I'll be back!

Mail (kommer ej att publiceras!)

Har du en blogg/hemsida?

Din kommentar